Nieuws

Wijkbericht – Henriëttedreef, Overvecht

Vorige week zijn wij gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen en testen van een windgenerator op het dak van de Henriëttedreef 11-125. In dit wijkbericht kunt u lezen om welke werkzaamheden het gaat.

Voorbereidende werkzaamheden
Op maandag 3 juli worden ook nog diverse voorbereidende werkzaamheden op het dak uitgevoerd. Hiervoor wordt ook een hijskraan gebruikt, die wordt opgesteld op de parkeerplaats aan de Rhonedreef.

Transport  windgenerator
In de nacht van dinsdag 4 juli op woensdag 5 juli voert een vrachtauto in opdracht van woningcorporatie Bo-Ex een groot transport uit van een windgenerator voor op de flat aan de Henriëttedreef. Omdat de windgenerator 3 meter hoog en 7 meter breed en 7 meter lang is, moet het transport in de nacht plaatsvinden. Hoe laat het transport haar eindbestemming aan de Henriëttedreef zal bereiken is nog niet duidelijk.

Wat merkt u er verder van?
In de nacht zal de vrachtauto alleen aankomen rijden en parkeren. Op 5 juli vanaf 7.00 uur ’s morgens starten de werkzaamheden en zal de windgenerator op het dak geplaatst worden met behulp van een hijskraan. De werkzaamheden kunnen maximaal tot 16.00 uur duren.

Overlast
De kraan en het transport hebben ruimte nodig. U kunt uw auto op 5 juli niet parkeren op een gedeelte van de parkeerplaats aan de Rhonedreef (zijde Henriëttedreef). De rijbaan kan tijdelijk geblokkeerd zijn door het bouwverkeer.

Tot slot
Valt u iets op of heeft u vragen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze projectmanager André van Leeuwen 030-282 78 88 of henriettedreef@boex.nl. Voor meer informatie over onze plannen met Henriettedreef 11-125 kijk op de website www.tki-inside-out.nl