Voor bewoners

Samen maken wij de Henriëttedreef klaar voor de toekomst. Bekijk hier een overzicht van de bewonerscommunicatie:


Bewonersbijeenkomst – 19 juni 2019
Inside Out bewonersavondOp 19 juni organiseerde Bo-Ex een vijfde bewonersbijeenkomst. Tijdens deze avond stelden bewoners diverse vragen, die worden beantwoord in een speciaal samengestelde nieuwsbrief.

> Lees de nieuwsbrief met vragen en antwoorden


Nieuwsbrief – februari 2019

> Lees de nieuwsbrief van Bo-Ex.


Bo-Ex lanceert film ‘Op weg naar de eerste energieleverende hoogbouwflat van Europa’ – 10 oktober 2018
> Bekijk de docu:


Bewonersbijeenkomst – 4 oktober 2018
Op 4 oktober organiseerde Bo-Ex een vierde bewonersbijeenkomst.

> Bekijk de powerpointpresenatatie van de bewonersbijeenkomst op 4 oktober 2018

Verdere informatie over de plannen voor de Henriëttedreef leest u in nieuwsbrieven in de informatiekast in de centrale hal van de flat en op Mijn Bo-Ex.


Bewonersbijeenkomst – 22 mei 2018
Tijdens de derde bewonersavond werden bewoners bijgepraat over de ontwikkelingen rondom de renovatie van de Henriëttedreef.

> Bekijk de powerpointpresentatie van de bewonersbijeenkomst op 22 mei 2018


Nieuwsbrief – april 2018

> Lees de Bo-Ex nieuwsbrief


Inloopspreekuur voor bewoners – 10 april 2018


Bezoek testopstelling Hogeschool Utrecht – 9 december 2017
Op 9 december bezochten bewoners van de flat de testopstellingen aan de Hogeschool Utrecht. Hier konden zij zien hoe de slimme gevel er aan de binnenkant en de buitenkant van de flat komt uit te zien. De aanwezigen leerden ook over de tests die aan de HU gedaan worden, om inzicht te krijgen in de energieprestaties van de gevel.


Technische opname van alle woningen – november 2017


Bewonersbijeenkomst – 12 september 2017
Op dinsdag 12 september 2017 vond een tweede bewonersbijeenkomst plaats waarin bewoners zijn bijgepraat over de plannen voor de renovatie van de Henriëttedreef. Zo werd een impressie gegeven van hoe de flat eruit kan komen te zien en hoeveel energie bewoners na de Inside Out renovatie zouden verbruiken en opwekken. Ook werden de testopstellingen toegelicht; de test met de PowerNest voor het opwekken van windenergie op het dak van de Henriëttedreef, en de twee opstellingen bij Hogeschool Utrecht op de Uithof, waar de nieuwe gevel wordt getest.

De informatie die tijdens de bewonersbijeenkomst is verstrekt en het verslag van de avond zijn kort na de bijeenkomst beschikbaar op Mijn Bo-Ex.


Koffiemoment bij plaatsing windgenerator – 6 juli 2017

koffiemoment inside out

Wijkbericht – juni 2017
Deze week is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen en testen van een windgenerator op het dak van de Henriëttedreef 11-125. In het wijkbericht van juli 2017 kunt u lezen om welke werkzaamheden het gaat.

> Lees het wijkbericht


Bewonersbijeenkomst – 8 mei 2017
Op maandag 8 mei 2017 vond een eerste bewonersbijeenkomst plaats waarin de plannen voor de renovatie van de Henriëttedreef zijn besproken met bewoners. De informatie die tijdens de bewonersbijeenkomst is verstrekt en het verslag van de avond zijn kort na de bijeenkomst beschikbaar op Mijn Bo-Ex.


Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen, ideeën en vragen
Heeft u ideeën, vragen of wilt u uw ervaringen delen? Stuur ze naar Esther Gruter via henriettedreef@boex.nl.