Voor bewoners

Samen maken wij de Henriëttedreef klaar voor de toekomst.

Bezoek testopstelling Hogeschool Utrecht- 9 december 2017
Op 9 december bezochten bewoners van de flat de testopstellingen aan de Hogeschool Utrecht. Hier konden zij zien hoe de slimme gevel er aan de binnenkant en de buitenkant van de flat komt uit te zien. De aanwezigen leerden ook over de tests die aan de HU gedaan worden, om inzicht te krijgen in de energieprestaties van de gevel.

In 2018 organiseert Bo-Ex een volgende bewonersbijeenkomst. Hierover ontvangt u bericht per post en via Mijn Bo-Ex. Verdere informatie over de plannen voor de Henriëttedreef leest u in nieuwsbrieven in de informatiekast in de centrale hal van de flat en op Mijn Bo-Ex.

Bewonersbijeenkomst – 12 september 2017
Op dinsdag 12 september 2017 vond een tweede bewonersbijeenkomst plaats waarin bewoners zijn bijgepraat over de plannen voor de renovatie van de Henriëttedreef. Zo werd een impressie gegeven van hoe de flat eruit kan komen te zien en hoeveel energie bewoners na de Inside Out renovatie zouden verbruiken en opwekken. Ook werden de testopstellingen toegelicht; de test met de PowerNest voor het opwekken van windenergie op het dak van de Henriëttedreef, en de twee opstellingen bij Hogeschool Utrecht op de Uithof, waar de nieuwe gevel wordt getest.

De informatie die tijdens de bewonersbijeenkomst is verstrekt en het verslag van de avond zijn kort na de bijeenkomst beschikbaar op Mijn Bo-Ex. In 2018 organiseert Bo-Ex een volgende bewonersbijeenkomst, hierover ontvangt u bericht per post en via Mijn Bo-Ex. Verdere informatie over de plannen voor de Henriëttedreef leest u in nieuwsbrieven in de informatiekast in de centrale hal van de flat en op Mijn Bo-Ex.

Wijkbericht – juni 2017
Vorige week zijn wij gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het plaatsen en testen van een windgenerator op het dak van de Henriëttedreef 11-125. In dit wijkbericht kunt u lezen om welke werkzaamheden het gaat.

Bewonersbijeenkomst – 8 mei 2017
Op maandag 8 mei 2017 vond een eerste bewonersbijeenkomst plaats waarin de plannen voor de renovatie van de Henriëttedreef zijn besproken met bewoners. De informatie die tijdens de bewonersbijeenkomst is verstrekt en het verslag van de avond zijn kort na de bijeenkomst beschikbaar op Mijn Bo-Ex. Na de zomer organiseert Bo-Ex een tweede bewonersbijeenkomst, hierover ontvangt u bericht per post en via Mijn Bo-Ex. Verdere informatie over de plannen voor de Henriëttedreef leest u in nieuwsbrieven in de informatiekast in de centrale hal van de flat en op Mijn Bo-Ex.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen, ideeën en vragen.
Heeft u ideeën, vragen of wilt u uw ervaringen delen?
Stuur ze naar André van Leeuwen en Esther Gruter via henriettedreef@boex.nl en wij gaan graag met u in gesprek.